Naha Urang

VR
  • <p>Mékanisasi</p>

    Mékanisasi

    Jalur produksi BanBao Blok Toys aya dina mékanisasi anu luhur, anu mastikeun kualitasna, nyepetkeun waktos produksi sareng ngirangan biaya produksi.

  • <p>Otorisasina</p>

    Otorisasina

    produk urang geus kaliwat IS0 9001, EN71, ASTM, ICTI jeung saterusna.

  • <p>Parabot</p>

    Parabot

    BanBao boga bengkel kapang precision na kalawan sistem kontrol calakan, sarta kami ogé mibanda leuwih ti 90 mesin suntik plastik. Urang tiasa nampi OEM sareng ODM.

  • <p>Bahan</p>

    Bahan

    Sadaya bahan anu kami anggo nyaéta ramah lingkungan, bahan ABS héjo lingkungan, anu tiasa lulus uji CE, ROSH, EN71, jsb.

Naha Urang

Ngahubungan 

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan. Nyadiakeun pangalaman unik pikeun saha waé anu kalibet dina merek.  Kami ngagaduhan harga anu dipikaresep sareng produk kualitas pangsaéna pikeun anjeun.

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese