Warta
VR

BanBao Educational Learning Toys pabrikan Ti Cina | BanBao uap Gedong Blok Toys

Januari 13, 2022

BanBao ayeuna ngaluncurkeun kampanye pendidikan blok bangunan nasional.


Kami tujuanana mantuan barudak ngora pangabisa ngembangkeun hadé, pangabisa inovasi, kamampuh ekspresi, kamampuh gawé babarengan, konsentrasi, gaya seni, kapanggih masalah jeung kaahlian ngarengsekeun masalah, kagiatan pinuh bakal revolve sabudeureun budaya tradisional Cina urang, infiltrasi, offline dilegakeun bursa ngaliwatan pangajaran sapopoé, hayu anak di dunya blok wangunan, pamahaman jeung warisan budaya Cina.






Budaya tradisional Cina nyaeta kristalisasi rebuan taun Peradaban bangsa Cina, hayu barudak narima budaya tradisional ti PAUD, leuwih kondusif pikeun kaséhatan fisik jeung mental barudak, edify pikiran ngora barudak, antara panggih jeung ampas, panén nyata.


Mintonkeun budaya tradisional kalawan blok wangunan bakal mantuan merangsang minat barudak kana budaya tradisional jeung ningkatkeun pamahaman maranéhanana pangaweruh budaya.




Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese