Warta
VR

Poé panungtungan of BanBao 2024 Hongkong Toys& Pameran Kaulinan (HKTDC)

Januari 13, 2024
Ngeunaan produk urang

Hong Kong Toy Fair 2024, HKTDC badé réngsé. Ngaliwatan paméran ieu, urang geus diajar ngeunaan tren pasar ayeuna, tungtutan produk béda ti konsumén, jeung kaayaan ékonomi ayeuna, nu geus ditanya urang pangusaha pikeun terus diajar sarta ngaronjatkeun pikeun minuhan kabutuhan béda konsumén.


        
Nyokot poto sareng klien
        
Ngawangkong bisnis
        

Ngawangkong bisnis



        
Nyokot poto sareng klien Italia
        
Nyokot poto sareng klien Indonesia
        
Ngawangkong bisnis
        
Ngawangkong bisnis


 

jasa saatos-diobral
Upami aya patarosan, PLS ngarasa Luncat ngahubungan kami.
Konsultasi
Mun anjeun resep produk urang, PLS ngahubunganA-Lin@banbao.com 


personalisasi

Kami geus dirancang loba modul kombinasi béda pikeun minuhan kabutuhan béda Anjeun.

   


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese