Warta
VR

BanBao Building Block Toys di Indonesia International Baby Products& Kaulinan Expo 2023

Agustusan 31, 2023
BanBao Building Block Toys di Indonesia International Baby Products& Kaulinan Expo 2023

Indonésia, AUG. 24-26, 2023(Daérah Booth B& C, B1.E02 / B2.A01)—Pembukaan Produk Orok Internasional Indonésia& Toys Expo 2023, dilaksanakeun di PT.JAKARTA INTERNATIONAL EXPO.

Klién paméran sumping ti tempat anu béda. Éta kabéh némbongkeun minat ekstrim di products.There urang Manuk bata Series, runtuyan Lebaran, Future Mech soldadu Series, Alilo Series, Mini High Street Series, Ngajalajah Series konstruksi wangunan blok Toys jeung saterusna.

Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.

Samentara éta, kami pikir éta bakal janten kasempetan anu saé pikeun komunikasi sareng anjeun pahareup-hareup upami anjeun ngagaduhan rencana pikeun nganjang ka stan kami. Tangtosna, anjeun tiasa ngahubungi kami via  banbaoglobal@banbao.com

    

Booth BanBao


        
        
        

        
        
BanBao Gedong Blok Toys Fitur
        
  • 01
    Bahan
    Lingkungan Héjo ABS Bahan. Aman pikeun Barudak maén.
  • 02
    Ujung-ujung
    Rounded sarta edges Lemes. Ulah menyakiti leungeun leutik Anak anjeun.
    • 03
      Kualitas
      Teguh jeung Awét
04
Skala Produksi

Kapasitas Produksi Kuat: BanBao gaduh bengkel kapang precision na sareng calakan

sistem kontrol jeung leuwih ti 90 suntik plastik

mesin. 



05
Bungkusan

Kotak warna anu saé sareng terang atanapi pakét kotak panyimpen plastik



06
Sertipikat
BanBao geus otorisasi audits ku ICTI jeung ISO
unggal taun. produk urang minuhan EN71, ASTM jeung
kualitas sagala Toys internasional 'jeung kaamanan. standar.





Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese