Warta
VR

Klién Rusia naroskeun Ngeunaan Toys Blok Gedong BanBao sareng Didatangan Pabrik BanBao sareng Aula Pameran

Agustusan 05, 2023
klien Rusia consults BanBao blok wangunan Toys jeung kapasitas produksi

Dina 2023, Aug. 4th, aya klien Rusia ngadatangan pabrik BanBao sarta aula paméran jeung ninggalkeun balik kavling praise.They museurkeun Élmu Atikan Series,

 Dunya Angkatan Laut Series, Rukun Aerospace jeung saterusna. Sadaya produk urang dijieun tina lingkungan ABS material.Colors héjo warna macaron seger. Sajaba ti éta, aya blok wangunan leutik sarta badag. Sarta kami ogé bisa nampa OEM& produksi ODM.



      

      


Keunggulan BanBao Building Block Toys:

                 
01
 

Lingkungan

Bahan ABS héjo


02


Rounded jeung Lemes Edges


03

  

Teguh jeung Awét

04

Kapasitas Produksi Kuat


05

Pakét Kotak Warna Nice sareng Vivid



06


Sertipikat: ISO,  EN71, ASTM, CE, UKCA jeung saterusna



      

      

    

BanBao Konstruksi Blok Toys Line Produksi



  


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese