Warta
VR

Poé panungtungan 2023 Produk Orok Internasional& Toys Expo Vietnam Pameran

Juli 22, 2023

Dinten ieu tungtung Produk Orok Internasional& Toys Expo Vietnam Pameran, mawa paméran ieu ka tungtung suksés. 


Booth urang ogé ushered dina wawancara dinten ieu, mantuan pikeun narik loba nasabah nganjang ka stan. 

      Ogé kami geus keukeuh nyieun live streaming dina situs pikeun attrach konsumén

      

      


BanBao (Booth NO.: B.D02~B.E01) ogé nunjukkeun cocooan blok wangunan pang anyarna sapertos séri Lebaran sareng Natal,  Future Mech Warrior, Programming S5 Steam Robot, séri IP Alilo lucu, séri ngajalajah penjualan panas sareng saterasna. Kami yakin bakal aya sababaraha barang anu narik anjeun.


      

Naha anjeun hoyong ningali produk kami?  Kami ngantosan kunjungan anjeun.    




Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese