Warta
VR

Toys Blok Gedong BanBao di 133rd Canton Fair

Juli 10, 2023
Toys Blok Gedong BanBao di 133rd Canton Fair

Ngeunaan adil urang


Guangzhou, April 23-27, 2023 (Booth Area A, Aula 3.1 H07-08) - The grand bubuka tina Canton Fair, dilaksanakeun di Guangzhou Pazhou International Convention na Center Pameran di Gaungzhou.


Pameran éta ngagaduhan klien ti sababaraha nagara, kalebet Rusia, Polandia, Brazil, Libanon, Inggris, Hong Kong, Taiwan, sareng Sérbia. Ngajalajah Series konstruksi wangunan blok Toys jeung saterusna.


Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.

 

Samentara éta, kami pikir éta bakal janten kasempetan anu saé pikeun komunikasi sareng anjeun pahareup-hareup upami anjeun ngagaduhan rencana pikeun nganjang ka stan kami. Tangtosna, anjeun tiasa ngahubungi kami via  banbaoglobal@banbao.com






BanBao terus ngembangkeun industri di Toys, nyetir kamajuan sarta elevating standar di blok wangunan Toys runtuyan inovasi jeung sektor bungkusan.

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese