• Desain kami

    Kaunggulan dina OEM& Bisnis otm.

  • Pangalaman

    Kami lebetkeun ampir 60 nagara, diaku janten merek global.

  • Produktivitas

    Sistem Kualitas Prasif

Jasa urang

Naha milih urang

Sadaya produk na handapeun merek - Begbhao

Produk Chiét Ins71, Astm sareng sadaya gedong lokal blok internasional sareng standar sareng kaamanan. Branderer na ampir 60 nagara sareng nyayogikeun jasa penjualan pikeun ngawangun wangunan pendidikan sareng pangguna akhir.


Kami nyayogikeun jasa Box Box Bankao gaduh hak cipta ekslusif tina tokoh-tokse. BANGBAO ogé ngagaduhan tim panéniti sareng jualar, kanggo mésér desain mandiri dina modél sareng pakét, kanggo ngajamin ubar konstruker tapi produk sanés tiasa gratis masalah hak cipta.

MACA DEUI
Produk

Blok gedong anu populér

Mainan Blok Gedong Intelektual sareng TANPA PERANGGAL pikeun Barudak | BanBao 2021
Mainan Blok Gedong Intelektual sareng TANPA PERANGGAL pikeun Barudak | BanBao 2021
BanBao IP Anyar Blok Bangunan Gedong | TANPA PERANGSA | DUAWUNG DOULUOMainan Blok Bangunan Anu populér | Gambar Kado Kaulinan Budak Kalayan Bungkus Kotak ButaKartun ieu diadaptasi tina novél "Buana Douluo" ku kulawarga Tang. Tang San, murid ti sekte luar Sekte Tang, henteu ditolerir ku Sekte Tang kusabab nyolong kaparigelan master unikna tina sekte jero. Tapi Tang San ucul ka dunya séjén anu disebut "Douluo Benua" nalika anjeunna diudag.Teu aya sihir, teu aya gelut, teu aya seni bela diri tapi ngan ukur jiwa seni bela diri.BanBao produk nganggo bahan perlindungan lingkungan ABS, langkung saé mastikeun kasalametan produk, kalayan desain warna-warni sareng kreatif,anu tiasa ngokolakeun kamampuan koordinasi otak leungeun-panon barudak sareng ningkatkeun daya pikir sareng rohangan imajinasi anak.BanBao urang tim desain gairah ngeunaan produk na sareng tujuan pikeun nyiptakeun playet inovatif anu henteu ngan ukur ngarangsang imajinasi ngora,tapi ngadorong kasadaran spasial ngabina kamajuan pendidikan budak.Fitur Produk1. menonjol tina persaingan pikeun kualitas anu luar biasa tinggi na.2.résistansi suhu luhur.3.splicing stabil pisan, ujungna rata.4. résistansi maké anu saéanti selip.5.sapinuhna cocog sareng mérek sanés.
BanBao Kualitas Tinggi Blok Bangunan Dolanan Mars Panilitian Ngalalana pikeun Barudak
BanBao Kualitas Tinggi Blok Bangunan Dolanan Mars Panilitian Ngalalana pikeun Barudak
Kit blok bangunan BanBao sareng patung astronot Mars Habitat sareng Capsule Lander Leutik pikeun barudak 6-14, 524 PotonganJelajahi barang-barang MARS tujuanna pikeun nganyatakeun prosés éksplorasi sareng karya kumpulan sumber daya manusa sateuacan dijajah Mars.Produk BanBao nganggo bahan perlindungan lingkungan ABS, langkung saé mastikeun kasalametan produk, kalayan desain warna-warni sareng kréatip,anu tiasa ngokolakeun kamampuan koordinasi otak leungeun-panon barudak sareng ningkatkeun daya pikir sareng rohangan imajinasi anak.Fitur Produk1. menonjol tina persaingan pikeun kualitas anu luar biasa tinggi na.2.résistansi suhu luhur.3.splicing stabil pisan, ujungna rata.4. résistansi maké anu saéanti selip.5.sapinuhna cocog sareng mérek sanés.Pésér ayeunahalaman wéb online beuli resmi:Aliexpress: https://banbao.aliexpress.com/store/3109083Amazon: https://www.amazon.com/banbao
Product Produk Natal BanBao】
Product Produk Natal BanBao】
Rada tiis dina usum salju,BanBao bakal masihan anjeun sinar panonpoé sareng rasa amis pikeun kahaneutan.Wilujeng Natal kanggo anjeun sadayana anu nonton video ieu!Website Resmi BanBao:www.banbaoglobal.comhttps://banbao.aliexpress.com/store/3109083https://www.amazon.com/banbao
Set Wangunan | Ngablokkeun Musim | Musim semi sareng Musim Panas
Set Wangunan | Ngablokkeun Musim | Musim semi sareng Musim Panas
Seri Musim | Spring sareng Musim PanasNgaran mérek: Ban BaoNgaran produk: Castle-Fantasy CastleJumlah Modél: 6627Rentang Umur: 5-12 taunBahan: ABS ramah lingkunganBlok Jumlah: 212 PCSManual: enyaAngka Gambar: 2 GAMBARNgaran produk: Mercusuar Musim Panas-PantaiJumlah Modél: 6628Rentang Umur: 5-12 taunBahan: ABS ramah lingkunganJumlah blok: 210 PCSManual: enyaAngka Gambar: 2 GAMBAR
MACA DEUI
TENTANG KAMI
Bangbao Co, Ltd. diadegkeun dina taun 2003.

Ieu mangrupikeun blokir gedong sareng profesional profésional pagunikan di antali khusus dina panalungtikan, pangembangan sareng produksi transfer transferonal Box Box atanapi cockychour fillchour.


Perusahaan, padumukan 65,800 meter pasagi, parantos ngawangun pabrik, kantor, dumrahika sareng gudang di dinya. BANGBAO ngagaduhan gawé bareng bengkel nganggo sistem kadali calojul, ngagaduhan langkung ti 180 silinech plastik, sareng nyiptakeun mesin bungkus otomatis pikeun blok plasir atanapi foto kertas pikeun blok plasblik pikeun mancuk palastik pikeun Rill plasina. Nyiptakeun blok wangunan luhur-tungtung pikeun balita sareng budak. Kami ngabagéakeun pamaén anu resep ngawangun blok blok sareng sadaya babaturan sareng mitra di industri kaulinan di industri kaulinan pikeun milarian pangembangan umum sareng nyiptakeun masa depan anu langkung saé!

  • 2003+
    Pendirian perusahaan
  • 188
    Mesin plastik plastik
  • 65800
    Wewengkon pabrik
  • 60
    Merek asup ampir 60 nagara
Pasualan

Sadaya produk dina kaayaan méranana - Babbao.

BoBao ngawangun blok blok kaulinan
BoBao ngawangun blok blok kaulinan
Bankbao ngumbara Promosi Natal pikeun Bar | Kado Toys 2021Produk Budbao dijieun tina bahan perlindungan lingkungan.Latihan budak lalaki-panon panon, ngembangkeun rasa rohangan,Imak, kripativasi, sareng ungkapan bahasa.Sadaya produk dina kaayaan méranana - Babbao. Produk nyumponan E71, ASTM sareng sadaya standar kualitas sareng kaamanan sareng kaamanan sareng masalah. Mer méraraal ngaliwat 70 nagara sareng masihan jasa penjualan pikeun pangecér sareng ahir.Tim Banko tetep ninedit kanggo ngalakukeun panalungtikan sareng pamekaran, nyiptakeun produk énggal kanggo sadayana barudak, sareng ngawangun blok blok anu pinuh suku sareng krévitas.Langkung seueur inpormasi anjeun ogé tiasa pariksa nganggo situs wéb ieu:AliExpress: HTTPS://banbao.aliexpress.com/setters/3109083Amazon: https://www.azon.com/banbao
Blok Boxoo Blok cocooan suppesale
Blok Boxoo Blok cocooan suppesale
Béntang Béntang Béntang Toyental Kanggo Budak | Eagle Bald lucuBaldy Eagle sering padamelan dina karya sastra kuno umum pikeun ngagambarkeun gambar kakuatan penting. Ieu mangrupikeun simbol sumanget nasional.Ngalangkungan bagian blok gedong, jangjang balle E Eqang Evange tiasa swing disengarkeun ku komponén éléktronik, tingali kumaha lucu pisan.Barudak tiasa ngalengkepan gedong ku nuturkeun petunjuk biidori anu léngkah ku léngkah. Kami ngadamel sepuhna sareng barudak gawé bareng pikeun ngarengsekeun wangunan konstruksi bari ngaraosan prosés kolaborasi kulawarga.
Blao Gedong Blok Toys Supplier Produsén Cina
Blao Gedong Blok Toys Supplier Produsén Cina
Bankbao ngumbara Promosi Natal pikeun Bar | Kado Toys 2021Blok Bankao Blok Sayaan Kanggo Hari Natal!Santa Claus, tangkal wall, Bkti, ngintip mobil, kado, transot gedong Natal.Naon anu anjeun ngarepkeun pikeun nampi festival Natal?Wildbao Gedong Blok Toely mangrupikeun pilihan hadiah anu pangsaéna!Black Board Bankoo Woyal Dipaké sacara aman sareng tahanan tina bahan aken anu berkualitas tinggi, gampang ngumpul. Jieun aman pikeun murangkalih ka DIY kalayan raos-raos.Langkung seueur inpormasi anjeun ogé tiasa pariksa nganggo situs wéb ieu:AliExpress: HTTPS://banbao.aliexpress.com/setters/3109083Amazon: https://www.azon.com/banbao
BoBao ngawangun blok blok bata bata
BoBao ngawangun blok blok bata bata
Blok Pusun Amazon Amazon Kanggo Barudak | 2021Bangbao mangrupikeun proditén téknologi profésional profésional khususna dina panalungtikan, sareng produksi transfastik Blok Udol Balon saham sareng cocooan prasucholok.Produk dijieun tina bahan perlindungan lingkunganLatihan budak lalaki-panon panon, ngembangkeun rasa rohangan,Imak, kripativasi, sareng ungkapan bahasa.Belaup gaduh Inok anu otor ku icki, FCCA, sedengkeun, sareng IO taun, sareng gaduh kerjasip ageung "San'so diaku salaku Amérika Raya.Tim Banko tetep ninedit kanggo ngalakukeun panalungtikan sareng pamekaran, nyiptakeun produk énggal kanggo sadayana barudak, sareng ngawangun blok blok anu pinuh suku sareng krévitas.Website resmi desao:www.banbaoglobal.comhttps://banbao.aliexpress.com/STSTS/3109083https://www.azon.com/banbao
MACA DEUI
TAROS KAMI
Upami anjeun gaduh patarosan langkung,
Nulis ka urang