• Desain kami

    Kaunggulan dina OEM& ODM bisnis.

  • ngalaman

    Urang ngekspor ka ampir 70 nagara, dipikawanoh salaku brand global.

  • kakuwatan keur ngasilkeun

    Mastikeun kualitas produk Sistim ngadalikeun.

urang jasa

Naha Pilih Us

Sakabéh produk anu sahandapeun brand anak - BANBAO

produk meets EN71, ASTM, sarta kualitas jeung kaamanan standar sakabeh wangunan internasional block Toys '. brand diasupkeun ampir 60 nagara jeung nyadiakeun layanan jualan ka atikan wangunan Toys retailers sarta tungtung-pamaké.


Urang nyadiakeun ngaropéa ngawangun jasa block Toys. BanBao owns nu hak cipta ekslusif sahiji inohong-Tobees na. BanBao ogé ngabogaan tim panalungtikan sarta pamekaran, mun janji design bebas dina modél jeung pakét, keur ngajamin Toys konstruksi kami pikeun toddlers jeung produk lianna bisa salawasna janten gratis masalah hak cipta.

MACA DEUI
produk

POPULAR wangunan blok Toys

BanBao Kids 5-in-1 Multi Kegiatan Méja Set (2021)
BanBao Kids 5-in-1 Multi Kegiatan Méja Set (2021)
Blok Gedong Gedong ForbaoBanthao 5 dina 1 méja sareng korsi diatur.Méja MOBLIC MOBILE AND MOBILAN BOACH kalayan korsi sareng dua panyimpen pikeun pendidikan maén, diajar, ngagambar, sareng makan. Payus dibawa hadiah pangsaéna.Produk BBBAo nganggo bahan panyalindungan Laksi Abus, langkung saé ngagunakeun kasalametan produk produk, sareng desain warna sareng kreatif.Dina prosés ngatasi bagian-bagian anu béda tina blok gedong, aranjeunna tiasa diajar kumaha fokus sabar kana hal anu aranjeunna resep,Sajadian teu tiasa ngembangkeun koordinasi-panon, pamikiran logis, sareng kreativitas.Kadihan sampurna pikeun ngawangun blok blok, éta ogé pilihan anu saé pikeun kagiatan indung. Cocog pikeun barudak langkung ti 3 taun.Fitur produk1. nangtung tina kompetisi pikeun kualitas luhur anu luar biasa.2. Résistansi suhu luhur.3. Glicing pisan stabil, tepi lancar.4. alus teuing ngagem anti anti-skid.5. Cocogna cocog sareng merek sanés.Pésér ayeunaWebsite mésér onlinehttps://banbao.aliexpress.com/
Kapanggihna gedong wilayah Banko Banka | Séri sato | Item henteu .: ET800-1
Kapanggihna gedong wilayah Banko Banka | Séri sato | Item henteu .: ET800-1
Bangbao Cina Charbra Starnicers Transisi Terbatai - Barbao, Babao ngagaduhan timbabil sareng tim bekosan, kanggo ngajamin produk sareng panggunaan hak cipta.
Kompa konstruksi Bukuran Béntang Bukhao Amérika | Séri sato | Barang henteu .: et800-2
Kompa konstruksi Bukuran Béntang Bukhao Amérika | Séri sato | Barang henteu .: et800-2
VARGAO EMEKA Nu Bocgao Berbao - Beungbao, dina ngawagayakeun bisnis bisnis anu langkung hadé, Braktering, aktivitas palanggan, sareng ngahontal umum, sareng ngahontal umum, sareng ngahontal umum kamekaran sareng kerjasama sustainable sareng konsumén.
Mainan Blok Gedong Intelektual sareng TANPA PERANGGAL pikeun Barudak | BanBao 2021
Mainan Blok Gedong Intelektual sareng TANPA PERANGGAL pikeun Barudak | BanBao 2021
BanBao IP Anyar Blok Bangunan Gedong | TANPA PERANGSA | DUAWUNG DOULUOMainan Blok Bangunan Anu populér | Gambar Kado Kaulinan Budak Kalayan Bungkus Kotak ButaKartun ieu diadaptasi tina novél "Buana Douluo" ku kulawarga Tang. Tang San, murid ti sekte luar Sekte Tang, henteu ditolerir ku Sekte Tang kusabab nyolong kaparigelan master unikna tina sekte jero. Tapi Tang San ucul ka dunya séjén anu disebut "Douluo Benua" nalika anjeunna diudag.Teu aya sihir, teu aya gelut, teu aya seni bela diri tapi ngan ukur jiwa seni bela diri.BanBao produk nganggo bahan perlindungan lingkungan ABS, langkung saé mastikeun kasalametan produk, kalayan desain warna-warni sareng kreatif,anu tiasa ngokolakeun kamampuan koordinasi otak leungeun-panon barudak sareng ningkatkeun daya pikir sareng rohangan imajinasi anak.BanBao urang tim desain gairah ngeunaan produk na sareng tujuan pikeun nyiptakeun playet inovatif anu henteu ngan ukur ngarangsang imajinasi ngora,tapi ngadorong kasadaran spasial ngabina kamajuan pendidikan budak.Fitur Produk1. menonjol tina persaingan pikeun kualitas anu luar biasa tinggi na.2.résistansi suhu luhur.3.splicing stabil pisan, ujungna rata.4. résistansi maké anu saéanti selip.5.sapinuhna cocog sareng mérek sanés.
MACA DEUI
TENTANG KAMI
BanBao Co., Ltd. diadegkeun dina 2003.

Ieu tinggi-tech produsén wangunan blok Toys profésional husus dina ieu panalungtikan, ngembangkeun, sarta produksi atikan block Toys plastik sarta preschool orok gedong block Toys.


Perusahaan, padumukan 65,800 meter pasagi, parantos ngawangun pabrik, kacuaran, dormities, sareng gudang di dinya. BanBao boga bengkel kapang precision na kalawan sistim kontrol calakan, boga leuwih ti 180 mesin suntik plastik, sarta nyiptakeun hiji assembly otomatis tur mesin paking pikeun blok plastik. Nyieun gedong blok pikeun toddlers na kids tinggi-tungtung. Urang ngabagéakeun pamaén anu cinta gedong block Toys jeung sakabeh babaturan na mitra dina industri Toys jeung gawé bareng neangan ngembangkeun umum sarta nyieun hiji ka hareup hadé!

  • 2003+
    Ngadegna parusahaan
  • 188
    Mesin suntik palastik
  • 65800
    pabrik Area
  • 70
    brand diasupkeun ampir 70 nagara
manjangkeun kaca

Sakabéh produk anu sahandapeun brand anak - BANBAO.

BoBao ngawangun blok blok kaulinan
BoBao ngawangun blok blok kaulinan
Bankbao ngumbara Promosi Natal pikeun Bar | Kado Toys 2021Produk Budbao dijieun tina bahan perlindungan lingkungan.Latihan budak lalaki-panon panon, ngembangkeun rasa rohangan,Imak, kripativasi, sareng ungkapan bahasa.Sadaya produk dina kaayaan méranana - Babbao. Produk nyumponan E71, ASTM sareng sadaya standar kualitas sareng kaamanan sareng kaamanan sareng masalah. Mer méraraal ngaliwat 70 nagara sareng masihan jasa penjualan pikeun pangecér sareng ahir.Tim Banko tetep ninedit kanggo ngalakukeun panalungtikan sareng pamekaran, nyiptakeun produk énggal kanggo sadayana barudak, sareng ngawangun blok blok anu pinuh suku sareng krévitas.Langkung seueur inpormasi anjeun ogé tiasa pariksa nganggo situs wéb ieu:AliExpress: HTTPS://banbao.aliexpress.com/setters/3109083Amazon: https://www.azon.com/banbao
Blok Boxoo Blok cocooan suppesale
Blok Boxoo Blok cocooan suppesale
Béntang Béntang Béntang Toyental Kanggo Budak | Eagle Bald lucuBaldy Eagle sering padamelan dina karya sastra kuno umum pikeun ngagambarkeun gambar kakuatan penting. Ieu mangrupikeun simbol sumanget nasional.Ngalangkungan bagian blok gedong, jangjang balle E Eqang Evange tiasa swing disengarkeun ku komponén éléktronik, tingali kumaha lucu pisan.Barudak tiasa ngalengkepan gedong ku nuturkeun petunjuk biidori anu léngkah ku léngkah. Kami ngadamel sepuhna sareng barudak gawé bareng pikeun ngarengsekeun wangunan konstruksi bari ngaraosan prosés kolaborasi kulawarga.
Blao Gedong Blok Toys Supplier Produsén Cina
Blao Gedong Blok Toys Supplier Produsén Cina
Bankbao ngumbara Promosi Natal pikeun Bar | Kado Toys 2021Blok Bankao Blok Sayaan Kanggo Hari Natal!Santa Claus, tangkal wall, Bkti, ngintip mobil, kado, transot gedong Natal.Naon anu anjeun ngarepkeun pikeun nampi festival Natal?Wildbao Gedong Blok Toely mangrupikeun pilihan hadiah anu pangsaéna!Black Board Bankoo Woyal Dipaké sacara aman sareng tahanan tina bahan aken anu berkualitas tinggi, gampang ngumpul. Jieun aman pikeun murangkalih ka DIY kalayan raos-raos.Langkung seueur inpormasi anjeun ogé tiasa pariksa nganggo situs wéb ieu:AliExpress: HTTPS://banbao.aliexpress.com/setters/3109083Amazon: https://www.azon.com/banbao
BoBao ngawangun blok blok bata bata
BoBao ngawangun blok blok bata bata
Blok Pusun Amazon Amazon Kanggo Barudak | 2021Bangbao mangrupikeun proditén téknologi profésional profésional khususna dina panalungtikan, sareng produksi transfastik Blok Udol Balon saham sareng cocooan prasucholok.Produk dijieun tina bahan perlindungan lingkunganLatihan budak lalaki-panon panon, ngembangkeun rasa rohangan,Imak, kripativasi, sareng ungkapan bahasa.Belaup gaduh Inok anu otor ku icki, FCCA, sedengkeun, sareng IO taun, sareng gaduh kerjasip ageung "San'so diaku salaku Amérika Raya.Tim Banko tetep ninedit kanggo ngalakukeun panalungtikan sareng pamekaran, nyiptakeun produk énggal kanggo sadayana barudak, sareng ngawangun blok blok anu pinuh suku sareng krévitas.Website resmi desao:www.banbaoglobal.comhttps://banbao.aliexpress.com/STSTS/3109083https://www.azon.com/banbao
MACA DEUI
TAROS KAMI
Upami Anjeun gaduh pertanyaan MORE,
Nulis ka AS