• Desain Urang

    Keunggulan OEM& usaha ODM.

  • Pangalaman

    Urang ékspor ka ampir 70 nagara, dipikawanoh salaku brand global.

  • Produktivitas

    Sistem kontrol kualitas produk anu ketat.

LAYANAN KAMI

Naha Milih Kami

Sadaya produk aya dina merekna - BANBAO

Produkna nyumponan EN71, ASTM, sareng sadaya standar kualitas sareng kaamanan blok wangunan internasional. Merek ieu asup ka ampir 60 nagara sareng nyayogikeun jasa penjualan ka pangecér kaulinan gedong pendidikan sareng pangguna akhir.


Kami nyayogikeun jasa kaulinan blok wangunan anu disesuaikan. BanBao gaduh hak cipta ekslusif tina tokoh-Tobees na. BanBao ogé gaduh tim panalungtikan sareng pamekaran, pikeun ngajangjikeun desain mandiri dina modél sareng pakét, pikeun ngajamin cocooan konstruksi kami pikeun murangkalih sareng produk sanésna tiasa bébas tina masalah hak cipta.

MACA DEUI
PRODUK

POPULER wangunan blok Toys

Cina BanBao Atikan Gedong blok pabrik | Runtuyan sato | Item No.: ET800-1
Cina BanBao Atikan Gedong blok pabrik | Runtuyan sato | Item No.: ET800-1
BanBao China BanBao Produsén Blok Gedong Atikan - BanBao, BanBao gaduh tim panalungtikan sareng pamekaran, pikeun ngajanjikeun desain mandiri dina modél sareng pakét,pikeun ngajamin produk urang salawasna bisa bébas tina masalah hak cipta.
BanBao Kids 5-in-1 Multi Activity Table Set (2021)
BanBao Kids 5-in-1 Multi Activity Table Set (2021)
BanBao Kreatif Fun Gedong Blok Toys pikeun BalitaBanBao 5 dina 1 Méja sareng Kursi Barudak.Méja Multi-Play sareng Méja Blok Gedong sareng Kursi sareng Dua Panyimpenan Pikeun Atikan Playing, Diajar, Ngagambar, sareng Dining. Merenah Dibawa Best Kado.Produk BanBao nganggo bahan perlindungan lingkungan ABS, langkung saé mastikeun kasalametan produk, kalayan desain anu warni sareng kreatif.Dina prosés assembling bagian béda tina blok wangunan, maranéhna bisa diajar kumaha carana museurkeun sabar dina hal maranéhna resep,sarta maranéhanana ogé bisa ngamekarkeun koordinasi leungeun-panon maranéhanana, pamikiran logis, sarta kreativitas.Ieu kado sampurna pikeun pencinta blok wangunan, eta oge pilihan gede pikeun kagiatan indungna-anak. cocog pikeun barudak leuwih 3 taun.Fitur produk1. nangtung kaluar ti kompetisi pikeun kualitas exceptionally luhur na.2. lalawanan-suhu luhur.3. splicing pisan stabil, ujung mulus.4. Alus maké lalawanan anti skid.5. sapinuhna cocog sareng merek sejen.Pésér ayeunaSitus wéb mésér online resmi:https://banbao.aliexpress.com/
BanBao | Blok wangunan Toys Factory | Marmer Run Gear Toys
BanBao | Blok wangunan Toys Factory | Marmer Run Gear Toys
BanBao Kreatif Fun Gedong Blok Toys pikeun BalitaProduk BanBao nganggo bahan perlindungan lingkungan ABS, langkung saé mastikeun kasalametan produk, kalayan desain anu warni sareng kreatif.Dina prosés assembling bagian béda tina blok wangunan, maranéhna bisa diajar kumaha carana museurkeun sabar dina hal maranéhna resep,sarta maranéhanana ogé bisa ngamekarkeun koordinasi leungeun-panon maranéhanana, pamikiran logis, sarta kreativitas.Ieu kado sampurna pikeun pencinta blok wangunan, eta oge pilihan gede pikeun kagiatan indungna-anak. cocog pikeun barudak leuwih 3 taun.Fitur produk1. nangtung kaluar ti kompetisi pikeun kualitas exceptionally luhur na.2. lalawanan-suhu luhur.3. splicing pisan stabil, ujung mulus.4. Alus maké lalawanan anti skid.5. sapinuhna cocog sareng merek sejen.Pésér ayeunaramatloka resmi mésér online:Aliexpress: https://banbao.aliexpress.com/BanBao Best BanBao|Blok Gedong Berkualitas Tinggi Rel Urban pikeun Pabrik BarudakHarga-BanBao,BanBao parantos otorisasi audit ku ICTI(IETP), SEDEX, sareng ISO unggal taun, merek asup ka ampir 60 nagara sareng nyayogikeun jasa penjualan ka pangecér sareng pamaké tungtung.
Intellektif Blok Toys kalawan LAND OF WARRIORS pikeun Barudak | BanBao 2021
Intellektif Blok Toys kalawan LAND OF WARRIORS pikeun Barudak | BanBao 2021
BanBao Anyar IP Gedong Blok Toys | TANAH WARRIOR | BUANA DOULUOKaulinan blok wangunan populér | Gambar kado Kid Toys Jeung Buta Box PackingKartun ieu diadaptasi tina novel "Douluo Benua" ku kulawarga Tang. Tang San, murid sekte luar Sekte Tang, henteu ditolerir ku Sekte Tang kusabab maok kaahlian master unikna tina sekte batin. Tapi Tang San ngaluncat ka dunya séjén anu disebut "Benua Douluo" nalika diudag.Henteu aya sihir, henteu gelut, henteu aya silat tapi hiji-hijina jiwa seni bela diri.BanBao produk ngagunakeun bahan panyalindungan lingkungan ABS, hadé mastikeun kaamanan produk, kalawan desain warni tur kreatif,nu bisa ngokolakeun kamampuh koordinasi otak leungeun-panon barudak jeung ngaronjatkeun daya pamikiran jeung imajinasi maranéhanana.BanBao urang Tim desain gairah ngeunaan produkna sareng tujuanana pikeun nyiptakeun playsets inovatif anu henteu ngan ukur merangsang imajinasi ngora,tapi nyorong kasadaran spasial ngabina ngembangkeun atikan anak.Fitur produk1. nangtung kaluar ti kompetisi pikeun kualitas exceptionally luhur na.2.lalawanan suhu luhur.3.splicing pisan stabil, ujung mulus.4. Alus lalawanan makéanti skid.5.sapinuhna cocog sareng merek sejen.
MACA DEUI
TENTANG KAMI
BanBao Co., Ltd. diadegkeun dina 2003.

Ieu mangrupikeun produsén blok wangunan berteknologi tinggi profésional khusus dina panalungtikan, pamekaran, sareng produksi mainan blok plastik pendidikan sareng cocooan blok wangunan preschool orok.


Pausahaan, occupying 65.800 méter pasagi, geus diwangun pabrik, kantor, asrama, jeung gudang di jerona. BanBao boga bengkel kapang precision na kalawan sistem kontrol calakan, boga leuwih ti 180 mesin suntik plastik, sarta nyieun hiji assembly otomatis tur mesin packing pikeun blok plastik. Nyiptakeun blok wangunan high-end pikeun murangkalih sareng murangkalih. Kami ngabagéakeun pamaén anu resep blok wangunan sareng sadaya réréncangan sareng mitra dina industri kaulinan pikeun gawé bareng pikeun milarian pangwangunan umum sareng nyiptakeun masa depan anu langkung saé!

  • 2003+
    Ngadegna Pausahaan
  • 188
    Mesin suntik palastik
  • 65800
    Wewengkon Pabrik
  • 70
    Merek asup ka ampir 70 nagara
PANJANGKEUN PAGE

Sadaya produk aya dina merekna - BANBAO.

BanBao Blok Gedong Toys Produsén Produsén Supplier
BanBao Blok Gedong Toys Produsén Produsén Supplier
BanBao Blok Gedong Promosi Amazon pikeun Barudak | 2021BanBao mangrupikeun produsén téknologi tinggi profésional khusus dina panalungtikan, pamekaran, sareng produksi cocooan blok plastik pendidikan sareng kaulinan blok preschool orok.Produk dijieun tina bahan panyalindungan Lingkungan ABSLatihan barudak koordinasi leungeun-panon, ngamekarkeun rasa maranéhna spasi,imajinasi, kréativitas, jeung éksprési basa.Sadaya produk aya dina merek na BANBAO. Produk minuhan EN71, ASTM, sareng standar kualitas sareng kaamanan sadaya kaulinan internasional. Merek ieu asup ka ampir 60 nagara sareng nyayogikeun jasa penjualan ka pangecér sareng pangguna akhir.Kami ngabagéakeun sadaya réréncangan sareng mitra dina industri kaulinan pikeun gawé bareng pikeun milarian pangwangunan umum sareng nyiptakeun masa depan anu langkung saé!Naon BanBao gaduh di Amazon Store,milarian ayeuna - https://www.amazon.com/banbao
BanBao Blok Gedong Toys Supplier Cina Produsén
BanBao Blok Gedong Toys Supplier Cina Produsén
BanBao Blok Gedong Promosi Natal pikeun Kids | Kado Kaulinan 2021BanBao blok wangunan hajatan kaulinan pikeun Poé Natal!Santa Claus, tangkal Natal, snowman, mobil reindeer, hadiah, runtuyan blok wangunan Natal.Naon anu anjeun paling ngarepkeun pikeun nampi pikeun festival Natal?--BanBao blok wangunan Toys mangrupa pilihan kado pangalusna anjeun!Toys blok wangunan BanBao ngagunakeun aman tur awét-dijieun tina bahan ABS kualitas luhur, gampang keur ngumpul. Janten aman pikeun murangkalih pikeun DIY kalayan rarasaan leungeun anu mulus.Inpormasi anu langkung seueur anjeun ogé tiasa parios dina halaman wéb di handap ieu:Aliexpress: https://banbao.aliexpress.com/store/3109083Amazon: https://www.amazon.com/banbao
BanBao Blok Gedong Toys Profesional Supplier borongan
BanBao Blok Gedong Toys Profesional Supplier borongan
BanBao Blok Gedong Promosi Natal pikeun Kids | Kado Kaulinan 2021Produk BanBao didamel tina bahan panyalindungan Lingkungan ABS,latihan koordinasi leungeun-panon barudak, ngamekarkeun rasa maranéhanana spasi,imajinasi, kréativitas, jeung éksprési basa.Sadaya produk aya dina merekna - BANBAO. Produk minuhan EN71, ASTM sareng standar kualitas sareng kaamanan sadaya kaulinan internasional. Merek ieu asup ka ampir 70 nagara sareng nyayogikeun jasa penjualan ka pangecér sareng pangguna akhir.Tim BanBao salawasna dedicates pikeun ngalakukeun panalungtikan sarta pamekaran, nyieun produk anyar pikeun sakabéh barudak, sarta ngawangun dunya blok pinuh ku senang jeung kreativitas.Inpormasi anu langkung seueur anjeun ogé tiasa parios dina halaman wéb di handap ieu:Aliexpress: https://banbao.aliexpress.com/store/3109083Amazon: https://www.amazon.com/banbao
BanBao Blok Gedong Toys suppliers borongan
BanBao Blok Gedong Toys suppliers borongan
BanBao Blok Gedong Toys Atikan Pikeun Boys | Bald Eagle lucuBald Eagle sering dianggo dina karya sastra kuno Cina pikeun ngagambarkeun gambar kakuatan vital anu kuat. Ieu simbol tina sumanget pasang nasional.Ngaliwatan bagian blok wangunan, jangjang Bald Eagle urang bisa ngayun dikawasa ku komponén éléktronik, Tingali kumaha lucu botak elang téh.Barudak tiasa ngalengkepan gedong ku nuturkeun petunjuk manual step by step. Kami ngarékoméndasikeun kolot jeung budak gawé bareng pikeun ngabéréskeun wangunan konstruksi bari ngarasakeun prosés kolaborasi kulawarga.
MACA DEUI
TAROS KAMI
Upami anjeun gaduh patarosan langkung seueur,
NULIS KA KAMI

Kirim panalungtikan anjeun