Furnizuesi i markës popullore ndërkombëtare të blloqeve ndërtimore BanBao | Ekspozita e lodrave të edukimit në Shangai

2020/07/23
Furnizuesi i markës popullore ndërkombëtare të blloqeve ndërtimore BanBao | Ekspozita e lodrave të edukimit në Shangai
Dërgoni kërkesën tuaj

BanBao ishte i ftuar në ekspozitën e ngjarjeve më të njohura në Shangai, me të gjitha llojet e blloqeve të ndërtimit, lodra edukative prej blloqe ndërtimi plastike dhe lodra me blloqe ndërtimi për fëmijë.

Në ekspozitë morëm klientë nga e gjithë bota dhe komunikuam me ta për kërkesën e produktit dhe synimin e bashkëpunimit.

Si një prodhues me përvojë blloqesh ndërtimi, BanBao do të vazhdojë t'ju sjellë produkte krijuese të pakufizuara.

Dërgoni kërkesën tuaj