CERTIFIKATA TONA

BanBao ka autorizuar auditime nga ICTI dhe ISO çdo vit.

Të gjitha produktet janë nën markën e saj - BANBAO.

Produkti plotëson EN71, ASTM dhe të gjitha standardet ndërkombëtare të cilësisë dhe sigurisë së lodrave.Dërgoni kërkesën tuajCertifikata e Sistemeve të Menaxhimit të Cilësisë

GB/T 19001-2016/ISO 9001:2015 

Certifikata e Sistemeve të Menaxhimit Mjedisor

GB/T 24001-2016/ISO 14001:2015
Certifikata e Sistemeve të Menaxhimit të Shëndetit dhe Sigurisë në Punë

GB/T 45001-2020/ISO 45001:2018
Dërgoni kërkesën tuaj