Prodhuesit e lodrave të mësimit arsimor BanBao Nga Kina | Lodrat BanBao STEAM Building Block

2022/01/13

Lodra mësimore edukative BanBaokrahasuar me produkte të ngjashme në treg, ka avantazhe të pakrahasueshme të jashtëzakonshme përsa i përket performancës, cilësisë, pamjes, etj., dhe gëzon një reputacion të mirë në treg.BanBao përmbledh defektet e produkteve të kaluara dhe i përmirëson ato vazhdimisht.

Specifikimet e Lodrave Mësimore Arsimore BanBao mund të personalizohen sipas nevojave tuaja.


Dërgoni kërkesën tuaj

BanBao tani po fillon një fushatë kombëtare edukimi për blloqet e ndërtimit.


Ne synojmë të ndihmoni fëmijët e vegjël aftësi më të mira zhvillimi, aftësi për inovacion, aftësi shprehëse, aftësi bashkëpunimi, përqendrim, forca arti, gjetja e problemit dhe aftësitë për zgjidhjen e problemeve, aktivitetet do të rrotullohen plotësisht rreth kulturës tradicionale të Kinës, infiltrimit, zgjerimit offline shkëmbimeve përmes mësimdhënies së përditshme, fëmijë në botën e blloqeve të ndërtimit, të kuptuarit dhe trashëgimisë së kulturës kineze.


Kultura tradicionale kineze është kristalizimi i mijëra viteve të Qytetërimit të kombit kinez, lërini fëmijët të pranojnë kulturën tradicionale që nga fëmijëria e hershme, më të favorshme për shëndetin fizik dhe mendor të fëmijëve, ndërtojnë mendjen e fëmijëve të rinj, midis thelbit dhe llumit, korrjes së vërtetë.


Shfaqja e kulturës tradicionale me blloqe ndërtimi do të ndihmojë në nxitjen e interesit të fëmijëve për kulturën tradicionale dhe rritjen e të kuptuarit të njohurive kulturore.
Dërgoni kërkesën tuaj