BanBao Меѓународен популарен добавувач на брендови за градење блокови | Изложба на образовни играчки во Шангај

2020/07/23
BanBao Меѓународен популарен добавувач на брендови за градење блокови | Изложба на образовни играчки во Шангај
Испратете го вашето барање

BanBao беше поканет на најпопуларната изложба на настани во Шангај, со сите видови градежни блокови, едукативни пластични играчки за градење и играчки за бебешки градежни блокови.

На изложбата примивме клиенти од целиот свет и комунициравме со нив за побарувачката на производи и намерата за соработка.

Како искусен производител на градежни блокови, BanBao ќе продолжи да ви носи неограничени креативни производи.

Испратете го вашето барање