НАШИТЕ СЕРТИФИКАТИ

BanBao има овластени ревизии од ICTI и ISO секоја година.

Сите производи се под нејзиниот бренд – BANBAO.

Производот ги исполнува EN71, ASTM и сите меѓународни стандарди за квалитет и безбедност на играчките.Испратете го вашето барањеСертификат за системи за управување со квалитет

GB/T 19001-2016/ISO 9001:2015 

Сертификат за системи за управување со животната средина

GB/T 24001-2016/ISO 14001:2015
Сертификат за системи за управување со здравјето и безбедноста при работа

GB/T 45001-2020/ISO 45001:2018
Испратете го вашето барање