Kabar
VR

Babagan BanBao The 134th Caton Fair ing Booth No.:Area D17.1J19

Oktober 31, 2023
Babagan BanBao The 134th Caton Fair ing Booth No.:Area D17.1J19
Siap kanggo pameran dagang Kanton 

Rembugan karo Klien 

Rembugan karo Klien 


        
Live Stream 
        

Live Stream  



    


              FAQ

  • Kepiye babagan produk sampeyan?
    Produk BanBao digawe saka bahan ramah lingkungan ABS kanggo nglindhungi bocah ing kabeh aspek. Produk kasebut cocog karo EN71, ASTM lan kabeh standar kualitas lan safety dolanan internasional.
  • Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?
    Sampeyan pantes layanan manufaktur kontrak lan kemasan sing paling dhuwur saben wektu. Kita duwe traceability lengkap minangka standar, bebarengan karo ISO-9001 lan ICTI (IETP) sing lengkap.
  • Babagan masalah hak cipta
    Kabeh produk ana ing sangisore merek BANBAO, lan BanBao duwe hak cipta eksklusif saka tokoh kasebut, sing njamin produk kita bisa bebas saka masalah hak cipta.

  • Babagan Price
    Regane bisa dirundingake. Bisa diganti miturut jumlah utawa paket sampeyan. Nalika sampeyan nggawe pitakon, kabari jumlah sing dikarepake.
  • Babagan OEM
    Sugeng rawuh, sampeyan bisa ngirim desain utawa ide sampeyan dhewe kanggo dolanan blok bangunan, kita bisa mbukak cetakan anyar lan nggawe produk sing dibutuhake.

  • Babagan MOQ
    Yen kanggo produk OEM, MOQ bakal gumantung ing syarat sampeyan. Yen kanggo produk dodolan biasa, MOQ bakal dadi siji karton.
  • Babagan babar pisan
    Kita manteb ing ati ing produk kita, lan kita Pack mau banget, supaya biasane sampeyan bakal nampa pesenan ing kondisi apik. Yen duwe masalah kualitas, kita bakal langsung ngatasi.

             



        

Live Stream 








Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa