• Desain Kita

    Excellence ing OEM& bisnis ODM.

  • Nduwe pengalaman

    Kita ngekspor menyang meh 70 negara, diakoni minangka merek global.

  • Produktivitas

    Sistem kontrol kualitas produk sing ketat.

LAYANAN KAMI

Apa Pilih Kita

Kabeh produk ana ing sangisore merek - BANBAO

Produk kasebut cocog karo EN71, ASTM, lan kabeh standar kualitas lan safety blok bangunan internasional. Merek kasebut mlebu meh 60 negara lan nyedhiyakake layanan dodolan menyang pengecer dolanan bangunan pendidikan lan pangguna pungkasan.


Kita nyedhiyakake layanan dolanan blok bangunan sing disesuaikan. BanBao nduweni hak cipta eksklusif saka tokoh-Tobees. BanBao uga duwe tim riset lan pangembangan, kanggo janji desain independen ing model lan paket, kanggo njamin dolanan konstruksi kanggo bocah cilik lan produk liyane bisa bebas saka masalah hak cipta.

Waca liyane
PRODUK

POPULAR BANGUNAN BLOCK TOYS

BanBao Kids 5-in-1 Multi Activity Table Set (2021)
BanBao Kids 5-in-1 Multi Activity Table Set (2021)
BanBao Creative Fun Building Block Dolanan kanggo BalitaBanBao 5 in 1 Set Meja lan Kursi Anak.Meja Multi-Play lan Meja Blok Bangunan kanthi Kursi lan Rong Panyimpenan Kanggo Pendidikan Playing, Learning, Drawing, lan Dining. Trep Digawa Best Gift.Produk BanBao nggunakake bahan perlindungan lingkungan ABS, luwih njamin safety produk, kanthi desain sing warni lan kreatif.Ing proses ngumpulake macem-macem bagean saka blok bangunan, dheweke bisa sinau kanthi sabar babagan perkara sing disenengi,lan uga bisa ngembangake koordinasi tangan-mripat, pamikiran logis, lan kreatifitas.Iki minangka hadiah sing sampurna kanggo para penyayang blok bangunan, uga minangka pilihan sing apik kanggo kegiatan wong tuwa-anak. cocok kanggo bocah luwih saka 3 taun.Fitur produk1. stands metu saka kompetisi kanggo kualitas banget dhuwur.2. resistance suhu dhuwur.3. splicing banget stabil, pinggiran Gamelan.4. banget nyandhang resistance anti-gondhelan.5. kanthi kompatibel karo merek liyane.Tuku saikiSitus web tuku online resmi:https://banbao.aliexpress.com/
BanBao | Pabrik Toys Blok Bangunan | Marble Run Gear Toys
BanBao | Pabrik Toys Blok Bangunan | Marble Run Gear Toys
BanBao Creative Fun Building Block Dolanan kanggo BalitaProduk BanBao nggunakake bahan perlindungan lingkungan ABS, luwih njamin safety produk, kanthi desain sing warni lan kreatif.Ing proses ngumpulake macem-macem bagean saka blok bangunan, dheweke bisa sinau kanthi sabar babagan perkara sing disenengi,lan uga bisa ngembangake koordinasi tangan-mripat, pamikiran logis, lan kreatifitas.Iki minangka hadiah sing sampurna kanggo para penyayang blok bangunan, uga minangka pilihan sing apik kanggo kegiatan wong tuwa-anak. cocok kanggo bocah luwih saka 3 taun.Fitur produk1. stands metu saka kompetisi kanggo kualitas banget dhuwur.2. resistance suhu dhuwur.3. splicing banget stabil, pinggiran Gamelan.4. banget nyandhang resistance anti-gondhelan.5. kanthi kompatibel karo merek liyane.Tuku saikisitus web tuku online resmi:Aliexpress: https://banbao.aliexpress.com/BanBao Best BanBao|Rel Perkotaan Mainan Blok Bangunan Berkualitas Tinggi untuk Pabrik AnakPrice-BanBao,BanBao wis wewenang audit dening ICTI(IETP), SEDEX, lan ISO saben taun, merek kasebut mlebu meh 60 negara lan nyedhiyakake layanan dodolan menyang pengecer lan pangguna pungkasan.
Dolanan Blok Bangunan Intellektif karo THE LAND OF WARRIORS kanggo Bocah-bocah | BanBao 2021
Dolanan Blok Bangunan Intellektif karo THE LAND OF WARRIORS kanggo Bocah-bocah | BanBao 2021
BanBao New IP Building Block Toys | TANAH SAWARTA | DULUO BANADolanan Blok Bangunan Populer | Tokoh Gift Kid Toys karo Wuta Box PackingKartun iki diadaptasi saka novel "Douluo Continent" dening kulawarga Tang. Tang San, murid saka sekte njaba Sekte Tang, ora ditoleransi dening Sekte Tang amarga nyolong keahlian master unik saka sekte batin. Nanging Tang San mlumpat menyang jagad liyane sing diarani "Douluo Benua" nalika dioyak.Ora ana sihir, ora ana gelut, ora ana seni bela diri, nanging siji-sijine jiwa seni bela diri.BanBao produk nggunakake ABS materi pangayoman lingkungan, luwih njamin safety produk, karo desain warni lan kreatif,kang bisa cultivate kemampuan koordinasi otak tangan-mripat anak lan nambah daya pikiran lan imajinasi papan.BanBao tim desain hasrat babagan produk lan tujuane kanggo nggawe playsets inovatif kang ora mung ngrangsang bayangan enom,nanging nyengkuyung kesadaran spasial nuwuhake pangembangan pendhidhikan bocah.Fitur produk1. stands metu saka kompetisi kanggo kualitas banget dhuwur.2.resistance suhu dhuwur.3.splicing banget stabil, pinggiran Gamelan.4. resistance nyandhang bangetanti selip.5.kanthi kompatibel karo merek liyane.
China BanBao Educational Building Blocks produsen | Seri Kewan | Item No.: ET800-1
China BanBao Educational Building Blocks produsen | Seri Kewan | Item No.: ET800-1
BanBao China BanBao Educational Building Block manufaktur - BanBao, BanBao duwe tim riset lan pangembangan, kanggo janji desain independen ing model lan paket, kanggo njamin produk kita bisa tansah bebas saka masalah hak cipta.
Waca liyane
BABAGAN AWAKE DHEWE
BanBao Co., Ltd. didegaké ing 2003.

Iki minangka produsen dolanan blok bangunan berteknologi tinggi profesional khusus ing riset, pangembangan, lan produksi dolanan blok plastik pendidikan lan dolanan blok bangunan bayi prasekolah.


Perusahaan kasebut, sing nduwe 65.800 meter persegi, wis mbangun pabrik, kantor, asrama, lan gudang. BanBao duwe bengkel cetakan presisi kanthi sistem kontrol cerdas, duwe luwih saka 180 mesin injeksi plastik, lan nggawe mesin perakitan lan pengepakan otomatis kanggo blok plastik. Nggawe blok bangunan dhuwur-mburi kanggo bocah cilik lan bocah-bocah. We welcome pemain sing seneng dolanan blok bangunan lan kabeh kanca lan mitra ing industri dolanan supaya bisa kerja bareng kanggo ngupayakake pembangunan umum lan nggawe masa depan sing luwih apik!

  • 2003+
    Pendirian Perusahaan
  • 188
    Mesin Injeksi Plastik
  • 65800
    Area Pabrik
  • 70
    Merek kasebut mlebu meh 70 negara
EXTEND PAGE

Kabeh produk ana ing sangisore merek - BANBAO.

BanBao Building Block Toys Produsen Profesional Supplier
BanBao Building Block Toys Produsen Profesional Supplier
BanBao Blok Bangunan Promosi Amazon kanggo Bocah-bocah | 2021BanBao minangka produsen teknologi tinggi profesional khusus ing riset, pangembangan, lan produksi dolanan blok plastik pendidikan lan dolanan blok bayi prasekolah.Produk digawe saka bahan perlindungan Lingkungan ABSNgleksanani koordinasi tangan-mripat anak, ngembangake rasa ruang,imajinasi, kreativitas, lan ekspresi basa.Kabeh produk ana ing merek BANBAO. Produk kasebut cocog karo EN71, ASTM, lan kabeh standar kualitas lan safety dolanan internasional. Merek kasebut mlebu meh 60 negara lan nyedhiyakake layanan dodolan menyang pengecer lan pangguna pungkasan.We welcome kabeh kanca lan partners ing industri dolanan kanggo bisa bebarengan kanggo ngupaya pembangunan umum lan nggawe mangsa luwih apik!Apa sing ana ing BanBao ing Toko Amazon,goleki saiki - https://www.amazon.com/banbao
BanBao Building Block Toys Supplier China Produsen
BanBao Building Block Toys Supplier China Produsen
BanBao Building Blocks Promosi Natal kanggo Bocah-bocah | Hadiah Dolanan 2021Perayaan dolanan blok bangunan BanBao kanggo Dina Natal!Santa Claus, wit Natal, salju, mobil reindeer, hadiah, seri blok bangunan Natal.Apa sing paling sampeyan ngarepake kanggo nampa festival Natal?--BanBao dolanan blok bangunan minangka pilihan hadiah sing paling apik!Toys blok bangunan BanBao nggunakake aman lan awet-digawe saka bahan ABS kualitas dhuwur, gampang kanggo ngumpul. Nggawe aman kanggo bocah-bocah DIY kanthi raos tangan sing lancar.Informasi liyane sampeyan uga bisa mriksa situs web ing ngisor iki:Aliexpress: https://banbao.aliexpress.com/store/3109083Amazon: https://www.amazon.com/banbao
BanBao Building Block Toys Supplier Profesional Grosir
BanBao Building Block Toys Supplier Profesional Grosir
BanBao Building Blocks Promosi Natal kanggo Bocah-bocah | Hadiah Dolanan 2021Produk BanBao digawe saka bahan perlindungan Lingkungan ABS,ngleksanani koordinasi tangan-mata anak, ngembangake rasa ruang,imajinasi, kreativitas, lan ekspresi basa.Kabeh produk ana ing sangisore merek - BANBAO. Produk kasebut cocog karo EN71, ASTM lan kabeh standar kualitas lan safety dolanan internasional. Merek kasebut mlebu meh 70 negara lan nyedhiyakake layanan dodolan menyang pengecer lan pangguna pungkasan.Tim BanBao tansah dedikasi kanggo nindakake riset lan pangembangan, nggawe produk anyar kanggo kabeh bocah, lan mbangun donya pamblokiran kebak fun lan kreatifitas.Informasi liyane sampeyan uga bisa mriksa situs web ing ngisor iki:Aliexpress: https://banbao.aliexpress.com/store/3109083Amazon: https://www.amazon.com/banbao
Supplier Grosir Toys Blok Bangunan BanBao
Supplier Grosir Toys Blok Bangunan BanBao
BanBao Blok Bangunan Dolanan Pendidikan Kanggo Bocah Lanang | Bald Eagle lucuBald Eagle asring dipunginaaken ing karya sastra kuna Cina kanggo makili gambar saka pasukan vital kuwat. Iki minangka simbol semangat pasang surut nasional.Liwat bagean pamblokiran bangunan, wings Bald Eagle bisa ayunan kontrol dening komponen elektronik, Deleng carane cute elang gundul.Anak-anak bisa ngrampungake bangunan kanthi ngetutake instruksi manual langkah demi langkah. Disaranake wong tuwa lan bocah-bocah kerja bareng kanggo ngrampungake bangunan konstruksi nalika ngrasakake proses kolaborasi kulawarga.
Waca liyane
KONTAK KAMI
Yen sampeyan duwe pitakon liyane,
NULIS TO US