• Desain Kita

    Keunggulan ing OEM& Bisnis ODM.

  • Ngalami

    Kita ngetik meh 60 negara, sing dikenali minangka merek global.

  • Produktivitas

    Sistem kontrol kualitas produk kanthi ketat.

Layanan Kita

Napa milih kita

Kabeh produk ana ing sangisore merek - BANBAO

Produk kasebut ketemu En71, ASTM lan standar gaya dolanan lan standar blok lan safety bangunan internasional. Merek mlebu meh 60 negara lan nyedhiyakake layanan dodolan kanggo para pendhidhikan bangunan pendhidhikan lan pangguna pungkasan.


Kita nyedhiyakake karya dolanan bangunan bangunan bangunan sing disesuaikan. Banbao duwe hak cipta eksklusif saka timbalane. Banbao uga duwe tim riset lan pangembangan, kanggo janjeni desain mandiri ing model lan paket, kanggo njamin dolanan konstruksi kita kanggo bocah cilik lan produk liyane bisa bebas saka masalah hak cipta.

Waca liyane
Produk

Dolanan Blok Bangunan sing populer

Mainan Blok Bangunan Intelektual nganggo TANPA WARRIOR kanggo Bocah | BanBao 2021
Mainan Blok Bangunan Intelektual nganggo TANPA WARRIOR kanggo Bocah | BanBao 2021
Mainan Blok Bangunan IP Baru BanBao | TANPA WARRIOR | KONTINEN DOULUODolanan Blok Bangunan | Dolanan Anak-anak Hadiah Kanthi Kemasan WutaCartoon iki diadaptasi saka novel "Douluo Continent" dening kulawarga Tang. Tang San, yaiku murid saka sekte njaba Sekte Tang, ora bisa ditoleransi karo Sekte Tang amarga nyolong keahlian utama ing sekte batin. Nanging Tang San mlumpat menyang jagad liyane sing diarani "Benua Douluo" nalika dioyak.Ora ana sihir, ora gelut, ora ana seni beladiri nanging siji-sijine seni beladiri.BanBao produk nggunakake bahan proteksi lingkungan ABS, luwih njamin keamanan produk, kanthi desain warna-warni lan kreatif,sing bisa ngasilake kemampuan koordinasi otak tangan-mata bocah lan nambah daya pikirane lan daya ruang imajinasi.BanBao iku tim desain hasrat babagan produke lan tujuane nggawe playet inovatif sing ora mung ngrangsang imajinasi enom,nanging nyengkuyung kesadharan spasial nyengkuyung pangembangan pendidikan bocah.Fitur Produk1. misuwur ing kompetisi kanthi kualitas sing luar biasa.2.tahan suhu dhuwur.3.splicing stabil banget, ujung lancar.4. resistensi nyandhang bangetanti-selip.5.kompatibel karo merek liyane.
Mainan Blok Bangunan BanBao Kualitas Tinggi Penelitian Mars Kanggo Bocah-bocah
Mainan Blok Bangunan BanBao Kualitas Tinggi Penelitian Mars Kanggo Bocah-bocah
Kit blok bangunan BanBao kanthi patung astronot Mars Habitat lan Kapsul Lander Cilik kanggo bocah 6-14, 524 PotonganJelajahi item MARS yaiku tujuan kanggo nyebutake proses eksplorasi lan karya koleksi sumber daya manungsa sadurunge dijajah Mars.Produk BanBao nggunakake bahan perlindungan lingkungan ABS, luwih apik supaya aman produk, kanthi desain warna-warni lan kreatif,sing bisa ngasilake kemampuan koordinasi otak tangan-mata bocah lan nambah daya pikirane lan daya ruang imajinasi.Fitur Produk1. misuwur ing kompetisi kanthi kualitas sing luar biasa.2.tahan suhu dhuwur.3.splicing stabil banget, ujung lancar.4. resistensi nyandhang bangetanti-selip.5.kompatibel karo merek liyane.Tuku saikisitus web tuku online resmi:Aliexpress: https://banbao.aliexpress.com/store/3109083Amazon: https://www.amazon.com/banbao
Product Produk Natal BanBao】
Product Produk Natal BanBao】
Hawane adhem nalika adhem,BanBao bakal menehi sunar srengenge lan rasa legi kanggo anget.Merry Christmas kanggo sampeyan kabeh sing nonton video iki!Situs Web Resmi BanBao:www.banbaoglobal.comhttps://banbao.aliexpress.com/store/3109083https://www.amazon.com/banbao
Set Bangunan | Blok Mangsa | Musim semi lan Musim Panas
Set Bangunan | Blok Mangsa | Musim semi lan Musim Panas
Seri Musim | Musim semi lan Musim PanasJeneng: Ban BaoJeneng Produk: Castle-Fantasy CastleNomer Model: 6627Rentang Umur: umur 5-12 taunBahan: ABS sing ramah lingkunganBlok Kuantitas: 212 pcsManual: yaJumlah Gambar: 2 GAMBARJeneng Produk: Mercusuar Panas-PantaiNomer Model: 6628Rentang Umur: umur 5-12 taunBahan: ABS sing ramah lingkunganBlok Kuantitas: 210 pcsManual: yaJumlah Gambar: 2 GAMBAR
Waca liyane
Babagan Kita
Banbao Co, Ltd diadegaké ing taun 2003.

Iki minangka produsen dolanan bangunan bangunan teknologi profesional khusus khusus kanggo riset, pangembangan lan produksi dolanan plastik pendidikan lan prasekolah botol bangunan bayi.


Perusahaan kasebut, ngrebut 65,800 meter persegi, duwe pabrik, kantor, asrama lan gudang ing njero. Banbao duwe bengkel cetakan tliti kanthi sistem kontrol cerdas, luwih saka 180 mesin injeksi plastik, lan nggawe mesin pemasangan otomatis lan mesin ngemas kanggo blok plastik. Nggawe blok bangunan sing dhuwur kanggo bocah lan bocah. Sugeng pemain sing seneng main dolanan blok bangunan lan kabeh kanca lan mitra ing industri dolanan supaya bisa kerja bareng kanggo golek pembangunan umum lan nggawe masa depan sing luwih apik!

  • 2003+
    Panyiapan perusahaan
  • 188
    Mesin injeksi plastik
  • 65800
    Wilayah Pabrik
  • 60
    Merek mlebu meh 60 negara
Kasus

Kabeh produk ana ing sangisore merek - batao.

BABBAO Gedung Blok Pemasok Profesional Profesional
BABBAO Gedung Blok Pemasok Profesional Profesional
Promosi BraBao Blok Natal kanggo bocah | Dolanan hadiah 2021Banbao produk digawe saka bahan pangayoman abs,Olahraga bocah-bocah Koordinasi Mripat Tangan, Banget saka Rasa,Imajinasi, kreatifitas, lan ekspresi basa.Kabeh produk ana ing sangisore merek - banbao. Produk kasebut ketemu En71, ASTM lan standar standar lan standar meria lan safety lan safety internasional. Merek kasebut mlebu meh 70 negara lan nyedhiyakake layanan dodolan kanggo para pengecer lan pangguna pungkasan.Tim banbao tansah ngaturi riset lan pangembangan, nggawe produk anyar kanggo kabeh bocah, lan mbangun blok blok kanthi nyenengake lan kreatifitas.Informasi liyane Sampeyan uga bisa mriksa karo situs web ing ngisor iki:AliExpress: https://bao.aliexpress.com/store/3109083Amazon: https://ww.amazon.com/babao
Banbao Blok Grosir Grosir Supplier
Banbao Blok Grosir Grosir Supplier
Banbao Mainan Pendidikan Bangunan kanggo Bocah | Elang Bald lucuBald Eagle asring digunakake ing karya sastra kuno Cina kanggo makili gambar pasukan penting sing kuwat. Iki minangka simbol Roh Tidur Nasional.Liwat blok blok bangunan, swiwi Eagle Bald bisa ngendhaleni komponen elektronik, delengen carane cute elang botak.Bocah-bocah bisa ngrampungake bangunan kanthi ngetutake langkah manual instruksi langkah-langkah. Disaranake wong tuwa lan bocah bisa kerja bareng kanggo ngrampungake bangunan konstruksi nalika seneng proses kolaborasi kulawarga.
Banbao Blok Blok Gedung Pabrik China Produsen China
Banbao Blok Blok Gedung Pabrik China Produsen China
Promosi BraBao Blok Natal kanggo bocah | Dolanan hadiah 2021BABBAO Dolanan Dolanan Dolanan Bangunan kanggo Dina Natal!Santa Claus, Natal Natal, Snowman, Mobil Reindeer, Hadiah, seri Block Bangunan Natal.Apa sing paling dikarepake kanggo nampa festival Natal?- Mainan dolanan blok bangunan bangunan minangka pilihan hadiah paling apik sampeyan!Balai Blok BLOKO BLOKO nggunakake aman lan tahan lama - digawe saka bahan abs sing bermutu tinggi, gampang dikumpulake. Gawe aman kanggo bocah-bocah nganggo DIY kanthi perasaan tangan lancar.Informasi liyane Sampeyan uga bisa mriksa karo situs web ing ngisor iki:AliExpress: https://bao.aliexpress.com/store/3109083Amazon: https://ww.amazon.com/babao
Banbao Blok Gedung Dolanan Produsen Produsen Produsen
Banbao Blok Gedung Dolanan Produsen Produsen Produsen
Bangunan Berbao Mblokir Promosi Amazon Kanggo Bocah-bocah | 2021Banbao minangka pabrikan tech-tech tech khusus khusus ing riset, pangembangan, lan produksi dolanan plastik pendidikan lan dolanan prasekolah bayi.Produk digawe saka bahan pangayoman lingkungan absOlahraga bocah-bocah Koordinasi Mripat Tangan, Banget saka Rasa,Imajinasi, kreatifitas, lan ekspresi basa.Banbao wis menehi wewenang audit dening icti, FCCA, Sedex, lan ISO saben taun, lan duwe kerjasama kanthi pengecerit sing apik kaya para rencing kaya Eropa, saiki Banbao dikenali minangka merek global.Tim banbao tansah ngaturi riset lan pangembangan, nggawe produk anyar kanggo kabeh bocah, lan mbangun blok blok kanthi nyenengake lan kreatifitas.Situs Web resmi Banbao:www.banbogglobal.comhttps://babaoo.aliexpress.com/store/3109083https://www.amazon.com/banbao
Waca liyane
Hubungi kita
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh,
Tulis kanggo kita